Lunsj og middag

Lunsj

Serveres hver dag kl 12–16

Smørbrød / Sandwiches

Vårt store velkjente rekesmørbrød (1-2-3-7-10) – kr 185,-
Håndpillede reker

Karbonadesmørbrød (1.1-3-7) – kr 175,-
Karbonade med løk og salat
Med speilegg – + kr 25,-

Bifftartar – kr 225
Egg, sjalottløk, syltagurk, rødbete, kapers
Serveres med brød

Caprese salat – kr 155
Tomat, mozarella, pesto, trøffelolje, parmesan
Serveres med brød

Tradisjonell laks med Sandefjordsmør (4-7) – kr 215,-
Serveres med asparges, kokte poteter og agurksalat


À la carte

Serveres hele uken kl 16–21

Forretter / Entrés

Akevittgravet laks med pepperrotkrem og spinatmajones (3-4-7-10) – kr 125,-
Aquavit cured salmon with horseradish cream and spinach mayonnaise

Italiensk carpaccio av okse indrefilet med pinjekjerner, ruccola og høvlet parmesan (1.1) – kr 155,-
Carpaccio of beef, pine nuts, ruccula and parmesan 

Ristede kamskjell med sjalottløk, chili, hvitløksaus med hvitvin (2-3-7-10-14) – kr 145,-
Roasted scallops with shallots, chili, garlic sauce with white wine

Ande foie gras terrine – kr 195,-
Med parmaskinke, eplepurée og tranebær

Hovedretter / Main courses

Serveres hele uken kl 16–21

Biff Bourguignon – kr 295,-
Med gulrot, sjampinjong, bacon, løk og rødvinssaus
Serveres med potetstappe

Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær (7) – kr 345,-
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry

Kokt torsk/skrei*–  kr 295,-
Med stekte brokkoli, sjømatsaus serveres med potetstappe
* skrei-perioden er fra januar til mars pris: kr 395,-.
Serveres med rogn og lever og kokte poteter

Tradisjonell laks med sandefjordsmør. Serveres med kokte poteter og agurksalat (4-7) – kr 265,-
Traditional salmon with sandefjord butter Served with boiled potatoes and cucumber salad

Hamburger 180g kjøtt – kr 265,-
100 % biff, cheddarost, bacon, salat, tomat, løkringer, sylteagurk
Serveres med BBQ sause og pommes frites

Biff Wellington – kr 395,-
Med parmaskinke og soppstuing, bakt i smørdeig, stekt gulrot, rødvinssaus
Serveres med pommes frites

Dessert / After dinner sweet

Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem (3-7-8) – kr 125,-
Caramel pudding and whipped cream

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør (3-7) – kr 165,-
Vanilla ice with cherries and egg liqueur

Hotellets is-symfoni av deilig fløteis og sorbet (3-7-8) – kr 115,-
The hotel’s symphony of delicious ice cream

Sjokoladefondant med vaniljeis (3-7-8) – kr 145,-
Chocolate fondant with vanilla ice cream

Utvalg av modne oster, spekeskinke, nøtter og et lite glass portvin (1-7-8-12) – kr 155,-
A selection of matured cheeses, cured ham, nuts –  with a small glass of port