- by
Lunsj og middag
Lunsj
Serveres mandag til søndag kl 11–16
Smørbrød / Sandwiches
Vårt store velkjente rekesmørbrød (1-2-3-7-10) – kr 175,-
Håndpillede reker
Karbonadesmørbrød (1.1-3-7) – kr 175,-
Karbonade med løk og salat
Med speilegg – + kr 20,-
Varme retter / Hot dishes
Flesk og duppe (1-7) – kr 195,-
Serveres med kålrotstappe, kokte poteter, duppe og lys saus
Tartar (1-3-7)
Liten 110 g – kr 215,-
Stor 150 g – kr 275,-
Serveres med kokte poteter, brun saus og ertestuing
Tradisjonell laks med sandefjordssmør (4-7) – kr 215,-
Serveres med kokte poteter og agurksalat
Salat
Cæsarsalat (1-3-7-10) – kr 225,-
Brød med hjemmelaget aioli
Søt avslutning
Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem (3-7-8) – kr 155,-
Caramel pudding and whipped cream
Hotellets Ice-Cup (3-7-8) – kr 95,-
Sjokoladefondant (3-7-8) – kr 145,-
Med vaniljeis
À la carte
Serveres mandag til søndag kl 16–21
Forretter / Entrés
Italiensk carpaccio av okse indrefilet med pinjekjerner, ruccola og høvlet parmesan (1.1) – kr 135,-
Carpaccio of beef, pine nuts, ruccula and parmesan
Ristede kamskjell med blomkålpuré og dillmajones (2-3-7-10-14) – kr 135,-
Roasted scallops with cauliflower puree and dill mayonnaise
Akevittgravet laks med pepperrotkrem og spinatmajones (3-4-7-10) – kr 115,-
Aquavit cured salmon with horseradish cream and spinach mayonnaise
Hovedretter / Main courses
Serveres mandag til søndag kl 16–21
Kongens hamburger, 100 % kjøtt av storfe servert med cheddarost, bacon, tomat, karamellisert løk og BBQ saus (1-3-7-10) – kr 255,-
The King’s hamburger, 100% minced beef served with cheddar cheese, bacon, tomato, caramelised onion and BBQ sauce
Biff av indrefilet med peppersaus eller bearnaisesaus. Serveres med pommes frites eller amandine poteter og ruccola salat – kr 345,-
Beef tenderloin with pepper sauce or bearnaise sauce. Served with french fries or amandine potatoes and ruccola salad
Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær (7) – kr 295,-
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry
Torskefilet med gulrot stuing med kaperssmør og kokte poteter – kr 295,-
Boiled Cod with carrot stew with caper butter and boiled potatoes
Tradisjonell laks med sandefjordssmør. Serveres med kokte poteter og agurksalat (4-7) – kr 265,-
Traditional salmon with sandefjord butter Served with boiled potatoes and cucumber salad
Dessert / After dinner sweet
Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem (3-7-8) – kr 125,-
Caramel pudding and whipped cream
Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør (3-7) – kr 135,-
Vanilla ice with cherries and egg liqueur
Is-symfoni (3-7-8) – kr105,-
The hotel’s symphony of delicious ice cream
Utvalg av modne oster, oliventapanade, chorizopølse, saltbakte mandler og et lite glass portvin (1-7-8-12) – kr 165,-
A selection of matured cheeses, olive tapenade, chorizo sausage, salt baked almonds – with a small glass of port
Sjokoladefondant med vaniljeis (3-7-8) – kr 145,-
Chocolate fondant with vanilla ice cream