Lunsj og middag

Lunsj kl 12–17

Vårt store velkjente rekesmørbrød (1.1-2-3-7-10) – kr 150,-
Håndpillede reker

Karbonadesmørbrød (gluten, egg, melk) – kr 150,-
Karbonade med løk og salat

Flesk og duppe (melk, gluten) – kr 195,-
Serveres med kålrotstappe, kokte poteter, duppe og lys saus

Hjemmelagde kjøttkaker (melk, egg) – kr 195,-
Serveres med kokte poteter, brun saus og ertestuing

Tradisjonell laks med sandefjordssmør (4-7) – kr 195,-
Serveres med kokte poteter og agurksalat

Middag kl 17–22

Forrett

Akevittgravet laks med pepperrotcrème og spinatmajones (3-4-7) – kr 98,-
Aquavit cured salmon with horseradish cream and spinach mayonnaise

Italiensk carpaccio av okse indrefilet med pinjekjerner, ruccola og høvlet parmesan (1.1) – kr 125,-
Carpaccio of beef, ruccula and parmesan 

Ristede kamskjell med blomkålpuré og dillmajones (2-7-10-14) – kr 115,-
Roasted scallops with cauliflower puree and dill mayonnaise

Hovedrett

Biff av indrefilet med peppersaus eller bearnaisesaus. Serveres med pommes frites eller amandine poteter – kr 345,-
Beef tenderloin with pepper sauce or béarnaise sauce. Served with french fries or amandine potatoes

Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær (7) – kr 295,-
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry

Kokt Torsk/skrei* med gulrot stuing med kapers smør og kokte poteter – kr 295,-
Boiled Cod with carrot stew with caper butter and boiled potatoes
* skrei-perioden er mellom jan til mars pris: kr 395,-. Serveres med rogn og lever og kokte poteter

Tradisjonell laks med sandefjordssmør. Serveres med kokte poteter og agurksalat (4-7) – kr 265,-
Traditional salmon with sandefjord butter Served with boiled potatoes and cucumber salad

Dessert

Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem (3-7-8) – kr 95,-
Caramel pudding and whipped cream

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør (3-7) – kr 135,-
Vanilla ice with cherries and egg liqueur

Hotellets symfoni av deilig fløteis og sorbet (3-7-8) – kr 95,-
The hotel’s symphony of delicious ice cream

Utvalg av modne oster, fruktkompott, nøtter og et glass portvin (7-8-12) – kr 135,-
Selection of matured cheeses, fruit compote, nuts and a glass of port wine

Under covid-19 perioden gjelder egne åpningstider i ukedagene/helger. Kontakt hotellet på tlf 33 46 31 17 for informasjon.