- by
Sesongens 3- og 5-retters meny
Serveres mandag til søndag kl 16-21
Sesongens 5-retters meny
Akevittgravet laks med pepperotcrème og dillmajones* (3-4-7-10-12)
Aquavit cured salmon with horseradish cream and dill mayonnaise
Vinforslag: New Zealand Sauvignon Blanc – kr 695,- / kr 145,-
Sitron Colonello –- sitronsorbet med vodka (12)
Lemon Colonello – lemon sorbet with vodka
Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær (7-12)
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry
Vinforslag: Ripasso Valpolicella Classico Superiore – kr 795,- / kr 159,-
Utvalg av modne oster, oliventapanade, spekemat, saltbakte mandler og et lite glass portvin (1-7-8-12)
A selection of matured cheeses, olive tapenade, chorizo sausage, salt baked almonds – with a small glass of port
Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem (3-7-8)
Caramel pudding and whipped cream
Vinforslag: Château Montifaud Pineaud (4 cl) – kr 95,-
5 retter kr 695,-
Vinpakke kr 395,-
Sesongens 3+ retters meny
Akevittgravet laks med pepperotcrème og dillmajones* (3-4-7-10-12)
Aquavit cured salmon with horseradish cream and dill mayonnaise
Vinforslag: New Zealand Sauvignon Blanc – kr 695,- / kr 145,-
Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær (7-12)
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry
Vinforslag: Ripasso Valpolicella Classico Superiore – kr 795,- / kr 159,-
Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem (3-7-8)
Caramel pudding and whipped cream
Vinforslag: Château Montifaud Pineaud (4 cl) – kr 95,-
3 retter kr 495,-
Vinpakke kr 395,-
Tillegg på 5 eller 3 retters meny
Kremet blomkålsuppe med trøffel olivenolje
Creamy cauiliflower soup (1-2-3-4-7-8-12-14)
Vinforslag: Masi Modello Rosato – kr 125,-
Sesongens 5 retters meny – Fisk
Italiensk Carpaccio av okse indrefilet med pinjekjerner, ruccula og parmesan
Carpaccio of beef, ruccula and parmesan (pinjekjerner)
Vinforslag: Pinot Grigio, Terre Siciliane – kr 695,- / kr 145,-
Sitron Colonello – sitronsorbet med vodka (12)
Lemon Colonello – lemon sorbet with vodka
Torskefilet med gulrotstuing med kaperssmør og kokte poteter (4-7)
Boiled Cod with carrot stew with caper butter and boiled potatoes
Vinforslag: Pinot Noir – kr 795,- / kr 159,-
Et utvalg av modne oster, oliventapenade, spekemat, saltbakte mandler – med et lite glass portvin (1-7-8-12)
A selection of mature cheeses, olive tapenade, barolo sausage, saltbaked almonds – with a small glass of port
Royal sjokoladefondant med karamellknekk og vaniljeis (3-7-8) – kr 145,-
Royal chocolate fondant with caramel and vanilla ice cream
Vinforslag: Château Montifaud Pineaud (4 cl) – kr 95,-
5 retter kr 695,-
Vinpakke kr 495,-
Allergener: